söndag 9 april 2017


Greenerna på Gamla Banan lyser fortfarande vita men det är inte snö utan fiberduk. Den tycker jag kan få ligga där några veckor till så att gräset hinner komma igång ordentligt innan spelet släpps på.



För även om det säkert finns önskemål hos medlemmarna att banan ska öppna så är vi ju så lyckligt lottade att vi har två banor. Nya Banan, numera tolv hål lång, är redan öppen och igår, mitt på dagen en lördag, behövde man inte ens lägga en boll i rännan eller överhuvudtaget vänta för att komma ut.på en trevlig runda.

Själv blir jag alltid glad när jag ser en bollränna. Även om den är full med bollar. Det känns så mycket mera golf än datorer och bokade tider. Det finns många skäl att gilla Nya Banan.

Åk ut och läg din boll i rännan!






Hur som helst så är greenerna på Nya Banan redan nu augustagröna. OK, riktigt lika snabba är de kanske inte... Men de duger bra för att varsamt väcka puttningen efter vintersömnen.



Faiteways och ruff är ännu inte lika gröna och lär behöva några veckors vårsol för att växa till sig men redan är ruffen intressant att gå på upptäcksfärd i. Som alltid.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar