fredag 29 juni 2012

Vi fortsätter!


Ibland blir det bra. Tanken var att vi (hcp och utbildningskommittén) skulle köra tre höghandicaprundor och att den igår skulle ha varit den sista. Men det blev bra. Det tyckte alla som var med, höghandicapare såväl som faddrar. Så vi fortsätter. Så länge det känns bra. På torsdagkvällar. Med samling vid halvsextiden och föranmälan i shopen. Så får det bli!


Den, tydligen goda, tanke vi hade var att höghandicaparna skulle få tillfälle att bli mindre höghandicapare genom att spela ronder under tävlingsliknande förhållanden och många av deltagarna har också sänkt sina handicap. Rejält. Fast golf är så mycket mer än att spela poängbogey och jaga handicap. Det finns en massa andra och roligare sätt att spela och i fortsättningen så kommer vi att lära ut dessa. Matchspel, foursome, köpenhamnare och annat. Och så blir det säkert en eller annan poängbogeyrunda.


Så, ni höghandicapare som ännu inte varit med: Häng på! Och ni mer erfarna golfare som tycker att det här kunde vara ett trevligt sätt att tillbringa en torsdagkväll: Häng på ni också! Hör av er till mig eller till Leif i shopen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar