lördag 16 juni 2012

Nybörjare och mygg


Vi var tio medlemmar som samlades vid klubbhuset strax vid halvsextiden på eftermidddagen  i torsdags för att genomföra den första sk höghandicaprundan. Av oss var sju deltagare och tre faddrar (tack Herbert och Peter!). Tillsammans med en oanad mängd stickmyggor spelade vi ett varv på niohålsbanan. Det gick, på det stora hela, lysande. Fyra av de sju deltagarna spelade bättre än sina handicap och spelade således betydligt bättre än sina faddrar.


Har du ännu inte lyckats få sk officiellt handicap (36 eller lägre) och har du missat det här; Häng på! Vi kör på torsdag igen!


En särskild eloge vill jag ge deltagarna i premiäromgången för att de (vi) höll ett vettigt speltempo. Det gick inte blixtsnabbt men ingen av bollarna tog mer än två timmar på sig vilket, med tanke på att det rörde sig om relativt oerfarna golfare med höga handicap, får anses som godkänt.


Men det här med myggen... Har de muterat, eller? Förr fick man ju myggbett när man stod i lä i skuggan men de här rackarna anfaller ju i öppen terräng och i fullt solljus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar